Banner titel

Selectie audities 15 juli 2018

AUDITIE TIME ! 

Het is bijna zomervakantie (21 juli) maar alvorens het zover is gaan we wel alvast audities houden voor onze selectie-teams volgend jaar. Wij willen iedereen die hier interesse in heeft van harte uitnodigen om auditie te komen doen op zondag 15 juli aanstaande.

Wat is het?
Een auditie zal niet anders zijn dan een reguliere dansles, er zal een choreografie worden gegeven en onze coaches zullen aan de hand van de uitvoering mensen selecteren voor onze teams. Kom je niet door de auditie heen dan is er altijd nog de kans dat je door het jaar heen zal worden gescout. Iedereen is dus welkom!

Wat doen ze?
Onze selectie-teams zullen meedoen aan wedstrijden en vaker optreden op verschillende evenementen. Denk hierbij aan de Dam-tot-Damloop, een show in pretpark Slagharen (jaarlijks) en we doen vaak zelfs een show in Theater Tuschinski Amsterdam. Het lijkt ons natuurlijk te gek om ook volgend jaar weer met een aantal selectie-teams van start te gaan. Daarom organiseren wij op zondag 15 juli aanstaande audities voor deze teams.

Kosten & toewijding :
Een selectie-team zal 2 uur extra per week gaan trainen en kost €400,- per jaar exclusief kleding en schoeisel.
Hiervoor organiseren wij alles omtrent het team. Bedenk ook goed dat als je eenmaal bent geselecteerd dat het selectie-team net als bij voetbal of andere takken van sport serious business is en dat we dan ook loyaliteit aan je team verwachten(aanwezig bij trainingen/wedstrijden/demo's). Verder brengt het natuurlijk erg veel plezier en geeft het nog meer drive om te trainen en dansen!

15 juli:
De audities zijn in 3 leeftijdscategorieen ingedeeld. Hieronder tref je het schema aan:

10:00 - 11:00 LARS BOHTE KIDS 9-11 jaar

11:15 - 12:15 LESLIE DE KONING 12-15 jaar

12:30 - 13:30 LUNA VERKOOIJEN 16+

 

Wij hopen je te zien bij de audities!! Spannend maar erg leuk!!

schrijf je hier in voor een proefles of abonnement