Banner titel

EXTRA LESSEN

Creme de la Creme... Onze nieuwe docenten!

ROB

YES !

De eerste docent mag bekend gemaakt worden en het is niemand minder dan Rob Helfferich. Vorig jaar gaf Rob al 2 masterclasses bij JDA en deze zijn zo goed bevallen dat hij elke maandag helemaal vanuit Groningen naar Zaandam af zal reizen om zijn passie voor dans met onze leerlingen te delen.

Welcome aboard Rob Helfferich !!

Proeflessen zijn gratis dus kom a.s. maandag vooral een lesje van Rob meepikken (voor zowel leden als niet-leden).

ARGIL

Argil Randon-Le Couvreur X-Gen is een van de bekendste en meest talentvolle dansers van Nederland. Als hij de dansvloer betreed weet je dat je moet uitkijken. Deze battlecat heeft een grote voorliefde voor Poppin' en wil zijn liefde graag delen met zijn leerlingen. Vanaf volgende week dus, helemaal uit Rotterdam en elke donderdag: ARGIL RANDON LE COUVREUR!!!

Proeflessen zijn gratis dus kom zeker je poppin' skills testen !

GINO

Gino Jagessar is de naam en veel funkyer dan Gino krijg je het niet. Een gevestigde naam in de dansscene. Afgestudeerd aan het ROC Dans in Amsterdam maakt Gino de dansvloeren al jaren onveilig. Bij ons zal hij een eigen FUNK CLASS krijgen waarin hij verschillende funk styles zal doceren. Hoogste tijd voor JDA om in de leer te gaan bij deze master. 

Proeflessen zijn gratis dus kom vooral langs om eens te ondervinden hoe gezellig en leerzaam deze les kan zijn!

See you tuesday!

 

JEFFREY

DEZE LES ZAL NIET VAN START GAAN. (Freestyle)

schrijf je hier in