Banner titel

EINDVOORSTELLING 2018: LOST IN TIME

EEN VREEMDE MACHINE...

 

Morty ligt op bed en leest een boek als hij ineens wordt opgeschrikt door een harde knal in de tuin. Zijn opa is best een eigenaardige wetenschapper dus hij is het een en ander wel al gewend maar hij besluit toch maar even een kijkje te gaan nemen. Eenmaal beneden aangekomen komt hij tot de ontdekking dat er een vreemde machine bij hem in de tuin ligt te roken. Nieuwsgierig als dat hij is kruipt hij in de machine om een kijkje te nemen. Opeens begint de grond hevig te trillen en te schudden. Bliksemschichten schieten langs hem heen en dan volgt er een harde knal BOEM!!!

 

Een lange stilte volgt...

 

EINDVOORSTELLING 2018

 

Met trots presenteren wij u de nieuwe jaarlijkse eindvoorstelling van de Juvat Dance Academy: LOST IN TIME!

Vorig jaar hebben we een sociaal maatschappelijk thema aangekaart en dit jaar is het tijd om even lekker gek te doen.

We nemen jullie mee op een reis door het universum en vooral door de tijd. Bereid je voor op een voorstelling vol heerlijke hits uit je jeugd. Fred Astaire, Gene Kelly, de Beegees, The Police, Michael Jackson of de Spice Girls, het komt allemaal aan bod in een wervelende voorstelling vol gekkigheid en plezier. We volgen de jonge Morty die een tijdmachine van zijn prettig gestoorde opa vind en die per ongeluk activeert. Samen met zijn opa Rick maken ze een reis door het verleden, het heden en wellicht ook wel de toekomst.

 

Kortom: we hebben weer 2 voorstellingen vol gekkigheid, plezier, maar vooral vol met dans!!

 

INSCHRIJVING START 19 JANUARI

Om deel te nemen aan de eindvoorstelling dien je een deelname formulier in te vullen. Deze zijn vanaf vandaag verkrijgbaar aan de balie. 

 

PRIJZEN DEELNAME:

Danst in 1 stuk                             : € 15,00

Danst in 2 stukken                       : € 20,00

Elk additioneel stuk                      : € 2,50 per stuk.

 

Inschrijven kan tot 18 FEBRUARI 2017. Hierna zullen we geen inschrijvingen meer accepteren. Zorg er dus voor dat je er tijdig bij bent. Wij vragen dit omdat dit onze docenten de tijd geeft om aan hun formaties te werken en het de organisatie de tijd geeft om tijdig dingen als kleding etc te regelen. We moeten daarvoor wel exact weten hoeveel leerlingen er mee doen aan de voorstelling.

 

KAARTVERKOOP START 12 FEBRUARI OM 15:00

 

De kaarten zijn alleen te koop zijn aan de balie van de dansschool en zijn net als vorig jaar te koop voor €22,50 p/stuk.

Vorig jaar hebben we 2 voorstellingen gehouden en dit is ons prima bevallen. Omdat we dat dit jaar ook weer doen kan het zijn dat uw kind in beide voorstellingen mee danst. Tegen een meerprijs van € 12,50 kunt u dan een combi-kaart kopen die u toegang geeft tot beide voorstellingen. Bij de balie hebben we een overzicht van de groepindeling per show.

 

PRIJZEN:

ENKELE KAART: € 22,50

COMBIKAART   : € 35,00

 

De kaartverkoop start dit jaar op MAANDAG 12 FEBRUARI OM 15:00

Vorig jaar hebben we helaas veel nee moeten verkopen omdat de beste plekken altijd snel vergeven worden. Voorkom teleurstelling en wees er snel bij om de beste plekken in het theater te verkrijgen.

 

DATA

 

Om de eindvoorstelling dit jaar weer goed te laten verlopen hebben we 2 doorlopen ingepland. Dit om de stukken tijdig bij te kunnen sturen om zo het eindresultaat nog indrukwekkender te maken.Houd u aub rekening met de volgende data:

 

- 13 mei 2017: EERSTE DOORLOOP OP DANSSCHOOL

- 3 juni 2017: TWEEDE DOORLOOP OP DANSSCHOOL

- 15 Juni 2017 : DOORLOOP IN THEATER (SHOW 1)

- 16 juni 2017 : DOORLOOP IN THEATER (SHOW 2)

- 17 juni 2017 : VOORSTELLING 1 (12:00)

                         VOORSTELLING 2 (16:00)

 

(doorloopdata op dansschool o.v.b.)

Meer informatie over tijden etc zullen we t.z.t. bekend maken.

schrijf je hier in voor een proefles of abonnement