Banner titel

BUITEN LESROOSTER!

EEN VAST LESROOSTER.

 

De afgelopen weken hebben we buiten les gegeven en dat is ons ontzettend goed bevallen. Het was heerlijk om de kids weer te mogen verwelkomen en al die blije gezichten weer te zien dansen. Nu ook de volwassenen weer mogen (buiten) sporten hebben we besloten ons lesrooster weer flink uit te breiden en voorlopig te gaan werken met een vast lesrooster. Dit betekend dat wij voorlopig vast van woensdag t/m zaterdag lessen zullen gaan geven. Dit geeft iedereen weer de kans om een vaste planning te maken met alle andere verplichtingen die er ook nog zijn. U treft het nieuwe lesrooster aan op www.juvat.com/lesrooster .

 

AANGEPASTE MANIER VAN WERKEN?

 

Het ziet er naar uit dat we nog wel een tijdje op een aangepaste manier zullen moeten gaan lesgeven. We weten nog niet hoe lang het duurt voordat we weer binnen mogen trainen en zelfs dan weten we niet met hoeveel man we tegelijkertijd in de studio's kunnen dansen. Normaliter hebben we 2 studio's die simultaan open kunnen. Op dit moment zijn we afhankelijk van 1 'buitenstudio'. Dit betekend dat we ons lesrooster niet volledig kunnen uitvoeren en we een aantal lessen tijdelijk hebben moeten samenvoegen. Gelukkig hebben we nu een lesrooster waar vrijwel iedereen weer gewoon naar dansles kan gaan, hetzij soms met een iets bredere leeftijdsdoelgroep. 

 

HOEVEEL HALEN WE DE GEMISTE LESSEN IN?

 

Als we kijken naar het moment van lockdown (16 maart) en het moment dat we weer open zijn gegaan(1 mei) dan zijn we 6 weken gesloten geweest voor de grootste doelgroep(onder 19). In de meivakantie hebben we lesgegeven waar we normaliter gesloten zijn en datzelfde geldt voor goede vrijdag, 2e paasdag en koningsdag. Tot op heden zijn we dan technisch gezien 4,5 week gesloten geweest in welke we voor 8 weken aan online lesaanbod hebben gemaakt op youtube (106 video's!). Om het gemiste gat verder te dichten zullen we op hemelvaartsdag(a.s. donderdag) natuurlijk gewoon open zijn en zullen we ook in de 'zomervakantie' lessen gaan inhalen. Als er op de dag van een nieuwe les nog ruimte is dan mag iedereen zich in de maand mei diezelfde dag nog inschrijven voor een extra les. Ook als je normaliter maar 1x per week danst. Wij doen echt ons uiterste best om ons aanbod zo volledig mogelijk te houden maar begrijpen natuurlijk ook dat de gang van zaken niet optimaal is. Daarom hopen we dat we u toch tegemoet zijn gekomen deze afgelopen tijd.

 

HOE NU VERDER?

 

We zullen allemaal even het oude lesrooster moeten vergeten zoals deze is geweest en het nieuwe lesrooster aannemen als de nieuwe realiteit. Uiteraard zullen we de lessen blijven monitoren en ons lesaanbod aanpassen naar de behoeften en mogelijkheden.  Het kan dus zijn dat er in de toekomst lessen bij komen. Omdat we vanuit de overheid verplicht zijn om de exacte presentie bij te houden(i.v.m. de ''corona-contacten') zullen we de komende maanden blijven werken met het nieuwe online inschrijfsysteem. Alle nieuwe lessen staan voortaan al vooruit gepland voor de komende 2/3 maanden. Desondanks blijft de vraag om je voorlopig pas op zijn vroegst elke maandagmorgen vanaf 12:00 aan te melden voor de lessen van die week. Dit heeft er o.a. mee te maken dat we iedereen een eerlijke kans op lessen willen blijven bieden maar ook met het feit dat de presentielijsten 100% moeten kloppen. Als je je nu al zou inschrijven voor de komende 8 weken en je komt niet opdagen bij 1 van deze lessen heb je én iemand anders de kans ontnomen die les te volgen én onze online presentielijsten zouden niet meer kloppen. We vragen je dan ook om als je toch onverhoopt verhinderd bent om te komen je online weer af te melden voor de desbetreffende les. Wij zullen ter controle elke maandagochtend alle lijsten weer 'opruimen' voor de zekerheid dus aanmelden op de lange termijn heeft ook geen zin. We moeten hier een beetje streng op zijn maar willen jullie bij voorbaat bedanken voor jullie begrip. 

schrijf je hier in voor een proefles of abonnement