Banner titel

WIJ GAAN BUITEN DOOR !

GOED NIEUWS!


Wij gaan vanaf deze week met een aangepast lesrooster buiten op ons privé parkeerterrein lessen verzorgen. In overleg met de gemeente Zaanstad mogen we volgens de richtlijnen van het RIVM buiten onze lessen t/m 18 jaar doorgang laten vinden.

Lees deze mail aandachtig door aub. Hier vindt u alle informatie over hoe je een les dient te reserveren. Om iedereen de kans te geven om weer te kunnen dansen moet je je online inschrijven voor onze lessen. Zo weten wij vooraf wie er komt en zorgen we dat we het maximum aantal deelnemers niet overschrijden.

Hoe kan ik me inschrijven?

Ga naar juvat.com en klik rechtsboven op inloggen. Log vervolgens in met je mailadres en je wachtwoord. Deze heb je bij inschrijving per mail van ons ontvangen. Heb je per ongeluk je mails verwijderd? Vraag dan een nieuw wachtwoord aan. Belangrijk detail: gebruik het mailadres waarmee je je oorspronkelijk bij ons hebt ingeschreven.

Als je bent ingelogd klik dan op lessen -> zoek de data van deze week en schrijf je in voor de les die jij wilt volgen. 

Let wel: Als je je inschrijft verwachten we je ook echt in de les. Er zijn ook andere kinderen die graag willen dansen en we werken met een maximum aantal deelnemers.

Om alle lessen leuk maar ook vooral veilig te houden hebben wij een aantal spelregels in het leven geroepen voor de buiten lessen. Neem deze goed door alvorens naar de les te komen a.u.b.

- Alle lessen worden gegeven op het parkeerterrein achter de dansschool. 

- Bij slecht weer zullen we de les helaas moeten cancelen. U ontvangt hier dan op de ochtend van de les bericht per mail. Wij zoeken dan z.s.m. naar een zonnigere dag ;)

- U mag maar 1x per week een les reserveren. Dit om iedereen de kans te geven weer te dansen. Houd u hier a.u.b. ook rekening mee.

- Wij hebben t/m 11 jaar een maximum van 20 kids ingesteld bij de reserveringen. Bij de kids van 12 t/m 18 jaar hebben we een max limiet van 15 kinderen ingesteld. 

- Zorg dat je tijdig reserveert. Bij grote interesse zullen we nieuwe lessen starten om iedereen weer te kunnen voorzien van dansles.

- De lessen duren 50 minuten. Dit om drukte op het terrein te voorkomen. Er is dan 10 minuten ingecalculeerd om de leswisseling vlot te laten verlopen. 

- Kom op tijd maar niet te vroeg. Graag maximaal 5 minuten voor aanvang aanwezig voor uw en onze veiligheid.

- U mag rechtstreeks naar het parkeerterrein lopen. Kinderen graag afzetten bij de poort. Geen ouders op het terrein.

- Het gebouw is gesloten tijdens de lessen, zorg dus dat je omgekleed bent en thuis al naar het toilet bent geweest.

- Elke zondagavond/maandagochtend zetten wij een nieuw lesrooster online voor die week.

schrijf je hier in voor een proefles of abonnement