Daphne Dans

Patrick KAriowijojo

Patrick Kariowijojo

Een gevarieerde danser die zich vooral heeft gespecialiseerd in Popping, Locking en Vogue. Dansen is een tweede natuur voor hem want hij danst al vanaf zijn eerste stapjes. Een autodidact op het gebied van dans, houdt enorm van improvisatie en met mensen dansen. Zo is urban contemporary (Ground Zero Dance Company) ook een gebied waar hij zich bevind in de wereld van vloerwerk met fundamentele uit b-boying en hedendaagse dans. 
Patrick heeft danst inmiddels al tien jaar professioneel waarvan al 13 jaar internationaal en heeft vele ervaringen opgedaan, niet alleen qua dansstijlen maar ook in het werkveld.  
Commerciële en ondergrondse Dans battles met behaalde prijzen en overwinningen nationaal en internationaal, professionele theater dansstukken nationaal en internationaal, dansworkshops in binnen- en buitenland (Urban Dance Camp, Hyperweek, Funkin’ Stylez etc.), televisie optredens (Move like MJ, The Ultimate Dance Battle, Everybody Dance Now en assistent-choreograaf (Dance Dance Dance), dansleraar op dansopleidingen, dansinstituten, praktijkscholen en meer.

 Patrick wilt de mensen met dansen verbinden, niet alleen met elkaar maar vooral met zichzelf. Waardoor de verbinding naar buiten uiteindelijk nóg krachtiger en nóg puurder kan worden geuit.

"Everything you keep is lost forever, everything you give is yours forever."

HipHop

schrijf je hier in voor een proefles of abonnement