Banner titel

BOOTCAMP MET JUVAT

GET READY TO SWEAT! (in de kou, dat dan weer wel).

Dat we niet mogen dansen betekend toch zeker niet dat we stil gaan zitten!

Wij doen er alles maar dan ook alles aan om jou in beweging te krijgen en aan jou te laten zien dat we ons uiterste best doen om je van leuke lessen te voorzien. Zo hebben we 14 online lessen per week en voor de kids hebben we 8 buitenlessen. De dansschool is voor velen van ons een belangrijk centrum waar we kunnen samenkomen en onze passie met elkaar delen. Voor veel leden lukt dit online, dan wel buiten, gelukkig heel goed ! Zonder al jullie leuke berichten en steun hadden wij ons als kleine dansschool in deze tijd niet kunnen redden. Gelukkig zijn jullie enthousiast en bouwen we samen door in een tijd waar veel onmogelijk lijkt. In het kader van dat bouwen en doorzetten hebben we voor onze volwassenen wat tofs bedacht.
Vanaf a.s. dinsdag zal Juvat voor de volwassenen in tweetallen les gaan geven. Geen dans.. want dat mag helaas niet, maar zweten zal je zeker! Juvat heeft jarenlang voor Basic-Fit leden fitness lessen gegeven en wil zijn workouts graag met je delen. Uiteraard volgens de regels van het RIVM.
 
  • Er zal per tweetal worden getraind.
  • De tweetallen mogen gedurende de training niet van samenstelling wisselen
  • De onderlinge afstand tussen de sporters van een tweetal is minstens 1.5 meter
  • De afstand tussen de verschillende tweetallen zal meer dan 1.5 meter zijn opdat er geen sprake is van groepsvorming
  • Om instructie te geven aan een tweetal mag Juvat van tweetal naar tweetal, mits minimaal 1.5 meter afstand van ieder tweetal wordt gehouden
  • Groepsinstructie aan meerdere tweetallen in één keer mag niet en zal dus ook niet op die manier gegeven worden.(vandaar dat we geen dans mogen geven op deze manier)
  • Na afloop van de training dient u de buitensportaccomodatie(parkeerterrein) meteen te verlaten.(helaas niet gezellig koffieleuten)
  • Neem een eigen matje, wat drinken(water) en een handdoek mee.

Wij zorgen voor afbakening/tekening van de trainingsplekken en voldoende desinfectiemiddel.

Reserveer snel je les via juvat.opencontrolplus.com. Er is plek voor maximaal 10 personen per tijdsslot. Wij delen u dan in in tweetallen(of schrijf je met een vriend(in) in. Reserveren kan vanaf nu. Deze lessen worden gegeven tot in ieder geval 9 februari. Mocht het een groot succes zijn en de maatregelen onverhoopt worden verlengd dan gaan wij natuurlijk door met bootcamplessen.

Heeft u verder nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via info@juvat.com of neem een kijkje op onze website. Klik hier voor het nieuwe lesrooster.

Met vriendelijke groet,

Team Juvat Performing Arts Studios 

schrijf je hier in voor een proefles of abonnement