Banner titel

Wij slaan de handen ineen met Charming Dancing days !

Juvat Performing Arts Studios(JPAS) en Charming Dancing Days (CDD) slaan handen ineen!

 

Na 15 prachtige en liefdevolle jaren heeft CDD besloten dat het tijd is voor een nieuw avontuur. Ze sluiten per heden de dansschool, maar hebben uiteraard nog steeds een groot hart voor hun leden. 

 

Om alle leden die met veel plezier bij CDD toch de kans te blijven geven om door te blijven dansen slaan wij de handen met CDD ineen en nemen wij een aantal docenten en lessen over. 

 

Zo zijn we in gesprek met Vince om o.a. zijn Funky Mamas een plek bij ons te geven en blijven ook Nicky en Chante zeer waarschijnlijk een aantal van hun lessen bij ons geven (vóór 23 augustus komt er een definitief nieuw rooster). Naast dat er meerdere lessen overgenomen worden hebben we een toffe ‘overstap-actie’ bedacht voor alle CDD leden. (Aangepast lesrooster volgt aankomende week).

 

Iedereen die een jaarabonnement bij JPAS afsluit en lid is geweest bij CDD krijgt 2 maanden gratis van ons cadeau. Zo kan je én je eigen les blijven volgen, én krijg je een leuke korting op je abonnement. Als je een half jaar abonnement afneemt krijg je 1 maand van ons cadeau!

 

Uiteraard ben je meer dan welkom om ook onze andere lessen te volgen of eerst een proefles bij ons te komen doen. De overstap-aanbieding loopt van 17 augustus t/m 17 oktober. 

 

Alle CDD leden die graag door willen blijven dansen bij ons kunnen zich aanmelden door te mailen naar dansen@dancingdays.nl.

 

Nicole Giroldi van JPAS zal dan contact met jullie opnemen om een afspraak te maken voor je eerste les bij ons.

 

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een ‘familie-sfeer’ is bij de dansschool en wij beloven ons stinkende best te doen om het hart, de visie en de droom van Dancing Days mee te nemen in onze droom !

 

Hierbij willen wij alle CDD leden dan ook een warm welkom heten bij de Juvat Performing Arts Studios!

 

 

OVERSTAP-ACTIE

Speciaal voor jullie hebben we een leuke aanbieding in het leven geroepen.

- I.c.m een 12 maanden abonnement krijgen de leden van CDD 2 maanden gratis les (te verekkenen met de laatste 2 maanden van het abonnement of meteen bij betaling in 1x.

- I.c.m. een 6 maanden abonnement krijgen de leden van CDD 1 maand gratis les. (Te verrekenen met de laatste maand van het abonnement)

- De inschrijfkosten vervallen.

- Het eerste jaar vervallen de jaarlijkse administratiekosten van €15,00.

- Aanmelden kan via dansen@dancingdays.nl 

 

Tot snel!

 

schrijf je hier in voor een proefles of abonnement