Banner titel

ZOMERKAMP & VOORSTELLING !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ZOMERKAMP? VOORSTELLING?
Het was even een flinke uitdaging maar we vonden het toch zonde om dit jaar geen uitvoering te kunnen doen en daarom hebben we een leuk zomerkamp mét voorstelling bedacht!

Het theater is niet zomaar een plek en dat weten we bij de Juvat Performing Arts Studios als geen ander. Het theater is magisch, betoverend en spectaculair. Normaliter houden we onze grote eindvoorstelling dan ook in het gerenommeerde Zaantheater te Zaandam. Dit is door de corona-crisis helaas niet mogelijk dit jaar maar we hebben een alternatief gevonden dat met zijn prachtige ambiance voor een werkelijk waar unieke sfeer zorgt. De Bullekerk in Zaandam is onlangs volledig gerenoveerd en verbouwd tot een cultureel centrum/concertzaal van de Zaanstreek (www.bullekerk.nl) en het geeft echt een hele nieuwe dimensie aan theatermaken. Wij zijn de gelukkigen die er als een van de eerste dansscholen mogen programmeren en we zijn er ontzettend blij mee. Niet alleen alsnog een voorstelling... maar ook nog eens op zo'n pittoreske locatie!!

 

WAT GAAT ER NOU EIGENLIJK GEBEUREN? 
 
Heal The World is er voor de enthousiastelingen die het leuk vinden om deze zomer een week lang aan de slag te gaan om een voorstelling in elkaar te draaien.

Het concept is simpel: We gaan in een week tijd met maximaal 90 leerlingen een danstheatershow van een uur maken. We repeteren elke dag (ma-vrij) van 10:00 - 17:30 in de Bullekerk Zaandam onder leiding van 3 docenten/artistieke vormgevers en gastchoreografen. Elke docent heeft een eigen groep onder zijn hoede en zal samen met een gastchoreograaf werken aan een mooi stuk. Juvat zal samen met Shaggy de artistieke leiding over het geheel nemen. Een uitgelezen kans om én meer tijd in je dans te steken én onderdeel te zijn van een te gekke show op een prachtige locatie.

De repetities zullen dus plaatsvinden in 3 gescheiden ruimtes in de Bullekerk te Zaandam van 6 t/m 10 juli 2020. Op zaterdag 11 juli zullen we het stuk ten tonele brengen voor bezoekers.
 
MOET IK ME INSCHRIJVEN?

Ja, deelname aan deze voorstelling kost €100,-. Hier krijg je dus 30 uur dans en een danstheatervoorstelling in de Bullekerk voor terug. 30 uur dans en een voorstelling, wat wil je nog meer?
 
HOE NU VERDER?

Inschrijven kan heel simpel door een mailtje te sturen naar info@juvat.com .
Na betaling van de deelnamekosten is je inschrijving compleet en gaan we samen aan de slag om een te gekke voorstelling neer te zetten!

 

MAG IEDEREEN MEE DOEN?

In principe mag iedereen mee doen maar we laten maximaal 30 leerlingen per leeftijdscategorie toe. De leeftijdscategorieen zijn: 6 t/m 8 jaar, 9 t/m 12 jaar en 13 t/m 18. Zijn er dus al 30 leerlingen die tussen de 6 en de 8 jaar zijn dan kom je op de reservelijst. Meld je dus snel aan want vol=vol.

 

EN WAT ALS IK NOU 19 OF OUDER BEN?

Met de 19 + ers gaan we ook aan de slag maar niet in de bullekerk. Jullie kunnen je aanmelden voor het zomer-avond kamp. Deze vindt in dezelfde week plaats maar dan op de dansschool van 19:00 - 22:00.

De deelname kosten bedragen voor jullie €50,-.

 

ER MOGEN TOCH MAAR 100 BEZOEKERS KOMEN?

Het klopt dat er 100 bezoekers in de kerk aanwezig mogen zijn. U kunt maximaal 2 kaarten kopen óf u mag er meer kopen als u uit hetzelfde huishouden komt. De tafels worden echter wel per 2 geïnstalleerd. Mocht er voldoende animo zijn dan zullen wij op 11 juli een tweede voorstelling houden maar ook dan zijn er dus maximaal 200 kaarten beschikbaar. Een entree kaartje zal €15,- gaan kosten.

SCHRIJF JE JE SNEL IN?


 


 

schrijf je hier in voor een proefles of abonnement