Banner titel

ZOMERKAMP 2021: 4 SEASONS

 

ZOMERKAMP? VOORSTELLING?


Na het grote succes van ons zomerkamp vorig jaar hebben we besloten ook dit jaar weer een te gek zomerkamp te organiseren!

Bereid je voor op 5 dagen lang full-time dansen en op de 6e dag een heuse voorstelling in het prachtige cultureel centrum Bullekerk te zaandam.

Het theater is niet zomaar een plek en dat weten we bij de Juvat Performing Arts Studios als geen ander. Het theater is magisch, betoverend en spectaculair. Normaliter houden we onze grote eindvoorstelling dan ook in het gerenommeerde Zaantheater te Zaandam. Dit is door de corona-crisis helaas al 2x op rij niet mogelijk
. Het alternatief, de Bullekerk in Zaandam, zorgt echter met zijn prachtige ambiance voor een werkelijk unieke sfeer !

De Bullekerk in Zaandam is 2 jaar geleden volledig gerenoveerd en verbouwd tot hét cultureel centrum/concertzaal van de Zaanstreek (www.bullekerk.nl) en het geeft echt een hele nieuwe dimensie aan theatermaken. Wij zijn de gelukkigen die er nu al voor het tweede jaar op rij mogen programmeren en we zijn er ontzettend blij mee. Niet alleen alsnog een voorstelling... maar ook nog eens op zo'n pittoreske locatie!!

 
WAT GAAT ER NOU EIGENLIJK GEBEUREN? 
 
4 SEASONS is er voor de enthousiastelingen die het leuk vinden om deze zomer een week lang aan de slag te gaan om een voorstelling in elkaar te draaien.

Het concept is simpel: We gaan in een week tijd met maximaal 120 leerlingen een danstheatershow van een uur maken. We repeteren elke dag (ma-vrij) van 10:00 - 17:30 in de Bullekerk Zaandam onder leiding van 3 docenten/artistieke vormgevers en gastchoreografen. Elke docent heeft een eigen groep onder zijn hoede en zal samen met een gastchoreograaf werken aan een mooi stuk. Juvat zal samen met Shaggy de artistieke leiding over het geheel nemen. Een uitgelezen kans om én meer tijd in je dans te steken én onderdeel te zijn van een te gekke show op een prachtige locatie.

De repetities zullen dus plaatsvinden in 3 gescheiden ruimtes in de Bullekerk te Zaandam van 26 t/m 31 juli 2021. Op zaterdag 31 juli zullen we het stuk ten tonele brengen voor bezoekers.
 
MOET IK ME INSCHRIJVEN?

Ja, deelname aan deze voorstelling kost €200,-. Hier krijg je dus 30 uur dans en een danstheatervoorstelling in de Bullekerk voor terug. 30 uur dans en een voorstelling, wat wil je nog meer?
 
HOE NU VERDER?

Inschrijven kan heel simpel door een mailtje te sturen naar info@juvat.com .
Na betaling van de deelnamekosten is je inschrijving compleet en gaan we samen aan de slag om een te gekke voorstelling neer te zetten!

 
MAG IEDEREEN MEE DOEN?

In principe mag iedereen mee doen maar we laten maximaal 30 leerlingen per leeftijdscategorie toe. De leeftijdscategorieen zijn: 6 t/m 8 jaar, 9 t/m 12 jaar en 13 t/m 17 en 18+(18+ repeteert op de dansschool en niet in de Bullekerk). Zijn er dus al 30 leerlingen die tussen de 6 en de 8 jaar zijn dan kom je op de reservelijst.
Meld je dus snel aan want vol=vol.

 

EN DE BEZOEKERS VOOR DE VOORSTELLING?

Wij hopen(en verwachten) dat we tegen 26 juli weer meer dan 100 bezoekers mogen toelaten in de Bullekerk. Een entreekaart zal €15,- gaan kosten. Hierover (en over het maximale aantal bezoekers) volgt t.z.t. meer informatie.


SCHRIJF JE JE SNEL IN?

MAIL SNEL NAAR INFO@JUVAT.COM.

SEE YOU THERE !

 
schrijf je hier in voor een proefles of abonnement