Banner titel

BINNEN, BUITEN én ONLINE lessen !

N.A.V MEDEDELING GEMEENTE ZAANSTAD 8 APRIL 2021.

 

Na meer dan drie maanden binnen of online gedanst te hebben is het wel weer tijd voor goed nieuws !                                                                                     
De gemeente heeft ons toestemming gegeven om vanaf vandaag de danslessen voor leerlingen t/m 17 jaar weer binnen te geven. We zijn hier natuurlijk ontzettend blij mee en zijn als de wiedeweerga aan de slag gegaan om de dansschool en ons lesrooster weer zo fris en scherp mogelijk te maken. Voor leerlingen boven de 17 jaar betekent zullen we de lessen buiten en/of online voortzetten. Sommige lessen zijn nu gemengd, deze lessen blijven we buiten aanbieden om toch iedereen t/m 27 jaar de les aan te kunnen bieden.

De gemeente heeft wel een aantal spelregels opgesteld. Neem deze aub even goed door alvorens naar de les te komen:

- vanaf 13 jaar met mondmasker de dansschool binnen komen
- probeer zoveel mogelijk afstand te houden van elkaar in de les
- geen gebruik van de kleedkamers, wel toilet
- groepen groter dan 15 leerlingen gaan buiten dansen
- geen groepsvorming tijdens en/of na de les
- geen ouders binnen
- blijf thuis bij verkoudheid en/of andere klachten
- blijf thuis als je in contact geweest bent met iemand met Corona

Jullie worden nog op de hoogte gehouden van wat dat gaat betekenen voor het rooster. Vanaf vandaag tot en met het weekend blijft dat voor nu hetzelfde.

Wat zijn we blij dat wij een groot deel van de leerlingen weer mogen ontvangen in de studio! 
Juvat

N.A.V PERSCONFERENTIE 12-01-2021

Beste Ouders/verzorgers en leerlingen,

In het kader van blijf positief en denk niet in problemen maar in oplossingen zijn wij na de persconferentie als de wiedeweerga aan de slag gegaan om op een inventieve manier u toch uw dansles aan te kunnen blijven bieden. De afgelopen weken hebben we veel via online lessen gedaan en gelukkig bevielen deze lessen over het algemeen erg goed. Toch evenaart de online les een live les niet en voor de kinderen t/m 17 hebben wij een wellicht wat koudere maar creatieve oplossing bedacht ! 

Wij gaan door de weeks online live-lessen blijven aanbieden met jullie favoriete docenten zoals we dat nu ook al doen en gaan voor alle leden t/m 17 jaar de lessen in het weekend buiten op ons parkeerterrein geven. Na zorgvuldig overleg met onze docenten hebben we een online -en buitenrooster gemaakt. Sommige lessen zoals ballet & modern blijven we online geven maar onze Hiphop lessen gaan we buiten voortzetten. Ook gaan we online weer beginnen met Breakdance en kunnen de selectieteams buiten verder werken aan hun shows!

Gelukkig kunnen we ons tegen de kou kleden en anders dansen we onszelf wel warm !! De lessen duren 50 minuten en wij zorgen voor warme thee !

Voor iedereen boven de 17 blijven we dus voorlopig de online lessen aanbieden en gaan we in de toekomst natuurlijk extra open in de vakanties en weekenden om zoveel mogelijk in te halen. Jullie mogen je natuurlijk onbeperkt aanmelden voor al onze online lessen. Het is echt een moeilijke situatie maar wij blijven positief en we willen jullie allemaal bedanken voor jullie geduld. 

Met liefde, passie en geduld gaan we gestaag door !

 

 

N.A.V PERSCONFERENTIE 14-12-2020

Beste ouders, verzorgers en leerlingen.

Dat is even schrikken. De corona-maatregelen die vanavond zijn aangekondigd treffen ons allen hard. Allereerst willen we ons medeleven uitten aan iedereen die hierdoor nog harder getroffen dan dat jullie al getroffen zijn.
Ook voor de dansschool hebben de nieuwe maatregelen verregaande gevolgen. Desalniettemin proberen ook wij ons hoofd hoog te houden en niet te denken in problemen maar in uitdagingen en oplossingen. Deze week gaan we dicht en daarna zou de kerstvakantie al beginnen. Voor januari hebben we een manier gevonden om je toch een beetje in beweging te houden!

Hieronder even puntsgewijs de belangrijkste veranderingen:


 

  1. Wij zijn gesloten tot en met -in ieder geval maandag 18 januari 2021.
  2. Van 4 tot en met 18 januari zullen wij online een aangepast lesrooster gaan voeren. U vindt dit rooster door rechts op menu -> lesrooster te klikken.
  3. Ook de online lessen kan je gewoon reserveren via onze website. De zoom-lessen gaan door vanaf 5 aanmeldingen. Op de dag van de les ontvang je dan een zoom-link.
  4. Iedereen mag zich onbeperkt aanmelden voor alle zoom-lessen.
  5. We zullen na 19 januari een aantal extra inhaal lessen op zondagen inplannen.

 

We hadden het natuurlijk allemaal liever anders gezien maar we proberen er maar het beste van te maken.

 

Blijf gezond en we hopen namens het hele managementteam dat je een goede- zo goed mogelijke- tijd tegemoet gaat met allen die je lief zijn.

 

Met vriendelijke groet,

 

Team Juvat Performing Arts Studios

schrijf je hier in voor een proefles of abonnement